Patalappukilpailu

Patalappu – arjen design

Patalappu on tuttu useimmille jo kouluajoilta. Hyödyllisen arjen designin äärellä on vuodatettu niin kyyneliä että saavutettu onnistumisen iloa. FinVillagen patalappukilpailu on kaikille avoin. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa neuloen tai virkaten patalappu. Osallistujat suunnittelevat patalappunsa itse ja hankkivat siihen myös materiaalin. Materiaalin tulee olla pääosin villalankaa.

Kilpailun järjestää Metropolia Ammattikorkeakoulun FinVillage –hanke osana virallista Suomi 100 vuotta – ohjelmaa.

Kilpailun tavoitteet

Kilpailu on kaikille avoin. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa neuloen tai virkaten patalappu. Osallistujat suunnittelevat patalappunsa itse ja hankkivat siihen myös materiaalin. Materiaalin tulee olla pääosin villalankaa.

Kilpailun kulku

Lähetä patalappusi kilpailuun 12.9.2017 (12.9 postileima) mennessä osoitteeseen FinVillage / patalappu, Moreenitie 4b, 01700 Vantaa. Merkitse lähetykseen yhteystietosi. Voit toimittaa patalapun myös Suomi neuloo workshop -tapahtumaan 12.9 klo 13-18, Metropolia AMK, Hämeentie 135 Helsinki.
Kaikista kilpailuun lähetetyistä patalapuista valitaan 20 kpl yleisöäänestykseen FinVillagen Facebook -sivuilla . Kolme suosituinta voittaa Novitan lahjakortin. Kaikista patalapuista tehdään myös installaatio, joka on esillä Hakasalmen Huvilassa Villamuistoja ja nykyneuleita -näyttelyssä 10.-12.11.2017.

Voittajien äänestys ja palkinnot

Järjestäjän ottamat kuvat patalapuista julkaistaan FinVillagen Facebook-sivulla, jossa kävijät äänestävät suosikkinsa tykkäämällä. Äänestys päättyy 27.9. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan Novitan lankalahjakortilla. Palkinnot sponsoroi Novita:

1.sija 100 € lahjakortti
2.sija 70 € lahjakortti
3.sija 40 € lahjakortti

Palkintojen jako tapahtuu 1.10.2017 FinVillagen ”Suomi neuloo” – päätapahtumassa Helsingin Suvilahdessa. Mikäli voittaja ei pääse paikalle, palkinto toimitetaan jälkikäteen.

Kilpailutöiden käyttö- ja tekijän oikeus

Kilpailuun osallistujat hyväksyvät patalappukuvien jakamisen verkossa FinVillagen sivuilla ja tekijöiden nimien mainitsemisen niiden yhteydessä sekä töiden käytön kohdan 4. mukaisesti. Töitä ei palauteta tekijöille.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kysymykset osoitteeseen finvillage2017(at)gmail.com

Kilpailun säännöt PDF